4 aprilie 2014: I’Velo a ajuns la Timisoara

timisoara

Asociatia Green Revolution si Raiffeisen Bank ii invita pe timisoreni sa profite de vremea frumoasa si sa testeze noile bicicletele I’Velo, incepand de astazi, 4 aprilie. Centrul de inchiriere I’Velo, din Parcarea Hotelului Timisoara, va pune la dispozitia timisorenilor 50 de biciclete, sapte zile din sapte in intervalul 11:00 – 20:00, de luni pana vineri, (ultima inchiriere la ora 19:00) si 10:00 – 20:00 sambata si duminica (ultima inchiriere la ora 19:00). La fel ca si anul trecut, bicicletele I’Velo vor putea fi disponibile, atat contra cost, cat si gratuit. Tinerii sub 16 ani si pensionarii au posibilitatea de a inchiria bicicletele gratuit, pe baza carnetului de elev, respectiv, al talonului de pensie. Tarifele de inchiriere sunt: 4 lei pentru 1 ora si 15 lei pentru 24 de ore.

[quote align=”center” color=”#999999″]Din 2010, cand am lansat I’Velo, si pana in prezent putem spune ca am reusit sa aratam ca bicicleta nu este doar mijloc de agrement, in week-end, ci chiar mijloc de transport la si de la serviciu. Vrem sa ii incurajam pe oameni sa foloseasca in continuare cat mai mult bicicleta, sa isi lase masinile acasa si sa pedaleze pentru sanatatea lor si a orasului lor.
Corina Vasile, Director Comunicare si Relatii Publice Raiffeisen Bank[/quote]

Despre I’Velo
In sezonul 2014, centrele I‘Velo vor putea fi gasite in Bucuresti – Parcul Herastrau: Piata Charles de Gaulle, Arcul de Triumf si Parcul Tineretului – intrarea de la Gheorghe Sincai,  si in tara, in orasele: Iasi – Parcul Copou, Brasov – Piata Sfatului, Constanta – Gravity Park, Sibiu – Cazarma 90, iar din acest an si la Alba Iulia – Piata Unirii. De asemenea, I’Velo ofera in continuare, posibilitatea de a rezerva online bicicletele, accesand site-ul www.ivelo.ro

[quote align=”center” color=”#999999″]Pentru al cincilea an consecutiv incurajam timisorenii sa aleaga bicicleta ca mijloc principal de transport, dar si ca modalitate distractiva de a face miscare. In continuare, una dintre principalele noastre preocupari ramane siguranta utilizatorilor si nevoia unei infrastructuri pentru biciclete. Ne bazam pe sustinerea autoritatilor publice, care trebuie sa prioritizeze mersul pe biciclete si sa rearanjeze intregul spatiu urban disponibil potrivit acestor prioritati. Infrastructura necesara utilizarii bicicletei este printre cele mai importante conditii de dezvoltare a unui oras prietenos cu biciclistii.
Raluca Fiser, presedinte Asociatia Green Revolution[/quote]

Scroll to Top