1 Iunie, cu Roaba de cultura in Parcul Herastrau

s5De 1 Iunie, Roaba de cultura a sarbatorit Festivalul Copilariei printr-o zi magica, plina de surprize, premii, jocuri face-painting, baloane, personaje de poveste si multa distractie pentru cei mici. Roaba de cultura, proiect dezvoltat de Asociatia Green Revolution, s-a transformat, in intervalul 09:00 – 20:00, intr-un univers de poveste si i-a invitat pe toti cei care ajung in Parcul Herastrau (zona Pescarus) sa se transforme in personaje si sa se lase purtati de atmosfera de basm din lumea celor mai fericiti copii.

[quote align=”center” color=”#999999″]Festivalul Copilariei este un eveniment pentru copilul din noi, iar parola de acces este joaca. Este si un prilej bun sa-ti amintesti de copilarie si sa te bucuri din nou de micile placeri ale vietii. 1 Iunie este Ziua Copilului pe tot globul si reprezinta o zi a distractiei si a jocurilor. Prin Festivalul Copilariei ne dorim sa-i distram pe cei mici, sa le oferim programe de calitate, sa inspiram comunitatea si familia si, de ce nu, sa-i pregatim pentru un viitor sanatos, in care sa respecte mediul si oamenii.
Raluca Fiser, presedinte Asociatiei Green Revolution.[/quote]

Proiectul Roaba de cultura este dezvoltat de Asociatia Green Revolution, cu sprijinul ALPAB (Administratia Lacuri, Parcuri si Agrement Bucuresti) si se desfasoara in perioada 11 mai – 15 octombrie. Accesul in zona ,,Roabei  de cultura” este liber sapte zile pe saptamana. Incepand cu 2012, proiectul Roaba de cultura a reusit sa atraga publicul bucurestean catre o alternativa de petrecere a timpului liber. Spatiul verde din Herastrau a devenit un nod cultural pentru trecatori, publicul cunoscator si publicul larg, iar in luna dedicata copiilor, peste 3.000 de copii s-au bucurat de activitati diverse.

Scroll to Top