Tag

roaba de cultura

Roaba de cultura

Roaba de cultura, cultura si relaxare in Bucuresti

Roaba de cultura este raza de speranta pentru cei care vor sa mai citeasca o carte, sa vada un spectacol sau un film bun, sa faca sport sau sa-si dezvolte hobby-uri noi in natura, in aer liber.

Ideea ne-a venit in 2011, cand am hotarat sa aducem cultura mai aproape de oameni si oamenii mai aproape de natura, in Parcul Herastrau, pe pajistea Pescarus, iar accesul este gratuit.

Aici am creat o oaza de liniste si buna dispozitie cu toate actele in regula si i-am invitat pe bucuresteni sa-si petreaca timpul liber….un pic altfel! Fie ca vii singur, cu prietenii sau cu familia….cu siguranta, te vei bucura de un festival al culturii in natura, te va inunda o energie pozitiva care ne reinvata sa colaboram, sa impartasim mici bucurii, sa ne jucam impreuna la firul ierbii.

Roaba de cultura este un proiect multifunctional, o alternativa gratuita de petrecere a timpului liber printr-un program variat ce curpinde muzica, dans, teatru, film, lectura, dezbateri, sport, cursuri si ateliere creative.

Oricine doreste sa participe va fi intampinat de un spatiu prietenos pentru intreaga familie, biblioteca mobila, scena, muzica, si, in plus, toata lumea beneficiaza de acces Wi-Fi gratuit. Program si recomandari: www.facebook.com/Roabadecultura.

Roaba de cultura, anul acesta, pregateste seri de film artistic (filme de Oscar), concerte in aer liber (jazz, pop, muzica clasica, folk etc.), seri de lectura, ateliere cretive pentru copii si adulti si activitati dedicate copiilor cu dizabilitati, ore de fitness si activitati sportive, show-uri de magie, teatru in aer liber, concursuri, expozitii de fotografie, evenimente special sau performance-uri de arta contemporana.

Proiectul Roaba de cultura este dezvoltat de Asociatia Green Revolution, cu sprijinul ALPAB (Administratia Lacuri, Parcuri si Agrement Bucuresti) si se desfasoara in perioada de vara.