Proiecte_old

Proiectele noastre sunt interconectate si isi propun sa fie ca o gura de aer proaspat pentru cei care inteleg cat de important este sa tinem pasul cu noutatile despre mediu si sa actionam cat mai decisiv catre o viata mai sustenabila.

Proiecte actuale

Mobilitate urbană

E usor sa vezi viata in roz, cand orasul e putin mai verde. Cam asta este efectul iVelo in aglomerarile urbane. Peste 1,2 milioane de oameni au folosit serviciul de bikesharing. In fiecare an parcurg peste 2 milioane de KM și contribuie la reducerea a aproximativ 51 de tone de CO2.

De aceea planuim sa extindem reteaua de biciclete si sa facem transportul pe doua roti cat mai accesibil si mai usor de utilizat pentru toti cei care tin la sanatatea lor si a orasului in care traiesc.

>1,2 milioane

utilizatori IVelo

2 milioane km

parcursi anual cu bicicletele IVelo

51 tone CO2

mai putin in atmosfera

Educație de mediu

Educația de mediu este probabil una dintre cele mai importante aspecte când vine vorba de sustenabilitate.

Oamenii au început să devină tot mai conștienți de faptul că fiecare gest contează și că sunt și ei direct responsabili de protejarea mediului înconjurător.

Iar misiunea noastră este să-i încurajăm și să le oferim cât mai multe mijloace și oportunități pentru a fi informați și pentru a a adopta un stil de viață sustenabil.

>78.000

vizitatori unici pe luna pe green-report.ro

>80.000 oameni

in fiecare sezon la Roaba de Cultură

Advocacy

Asociația Green Revolution a devenit o platformă de dialog cu autoritățile prin care încercăm sa găsim soluții realiste privind dezvoltarea sustenabilă și responsabilitatea față de mediu.

Suntem mândri că am contribuit la promulgarea Legii Picnicului în 2010, lege prin care s-a interzis organizarea picnicurilor în alte zone decât cele special amenajate.

Conferințele, Gala și Podcastul Green Report sunt proiectele noastre actuale care contribuie cu succes la misiunea noastră de educare.

>160 de conferinte

organizate

>16.000 de participanti

cumulat la edițiile precedente

contact

completează formularul

Urmărește-ne în social media

Scroll to Top