Tag

eveniment

BikeFest

“BikeFest” este un eveniment despre biciclistii pentru care ziua incepe cu bicicleta si se termina tot cu ea. Pentru care « pe doua roti » inseamna un stil de viata petrecut alaturi de gasca de prieteni!

Ne revedem în 2020 ca sa sarbatorim un an frumos in care am adunat multi kilometri pe bicicleta. Nu conteaza ce tip de bicicleta ai sau daca iti inchiriezi una I’Velo, conteaza sa fii la BikeFest.

BikeFest este locul in care iti dai intalnire cu gasca ta de prieteni, este evenimentul pe care nu ai voie sa il ratezi. BikeFest inseamna Urban Race prin curtea Palatului Parlamentului, locul unde gasesti cele mai fun competitii, activitati de relaxare, muzica si multe, multe premii.

Locul de intalnire: Palatul Parlamentului

Peste 5.000 de persoane pasionate de pedalat si biciclete au fost prezente anual in parcul Izvor din Capitala si s-au bucurat de un festival al biciclistilor urbani. Pe parcursul celor doua zile, cei prezenti si-au putut testa, rezistenta, viteza, indrazneala la cele mai tari competitii, s-au distrat, s-au relaxat, au castigat multe premii si au petrecut timp de calitate alaturi de prieteni si familie

„In 2009 am inceput sa investim in proiectul I’Velo pentru ca eram convinsi ca Bucurestiul are nevoie de o schimbare de mentalitate in ceea ce priveste transportul urban. De atunci sarbatorim, in fiecare toamna, impreuna cu voi mersul pe bicicleta.”, a declarat Corina Vasile, Director Comunicare si Relatii Publice Raiffeisen Bank.

BikeFest 2017 insemna:

1. Doua curse Urban Race: una dedicata mountainbikerilor – Urban Race MTB – cu peste 600 de participanti si una iubitorilor curselor de sosea – Urban Race Road, cu peste 600 de participanti.

2. Speed Race – Peste 30 de biciclisti isi testeaza energia si abilitatile de biciclist in competitia de viteza.

3. BikeFest Expo a adus importante magazine si cunoscuti producatori de biciclete cu oferte la biciclete si accesorii.

4. Kids Race – Peste 100 de copii si-au testat abilitatile de mici biciclisti urbani.

5. Tur ciclist caritabil – Pedalam pentru zambete.
6. Concertele  – au atras peste 3.000 de persoane in parc

BikeFest este un eveniment organizat in scopul consolidarii comunitatii de biciclisti si promovarii bicicletei ca mijloc de transport alternativ. Astfel, in cadrul celor doua zile de eveniment vor fi organizate activitati cu si despre biciclete, dedicate tuturor iubitorilor acestui sport. BikeFest este un eveniment organizat de Asociatia Green Revolution in parteneriat cu Raiffeisen Bank.