Tag

dezvoltare durabila

Green Business Index +

Asociația Green Revolution angajează experți de mediu în vederea implementării Proiectului ”Sprijinirea pieței în dezvoltarea performanțelor de mediu și a raportării de sustenabilitate în zonele de Dezvoltare Sud și Sud Est ale României” finanțat prin Programul Innovation Norway (NORWAY GRANTS 2009-2014), după cum urmează:

Pentru detalii și condiții, accesați link-urile de mai sus corespunzătoare fiecărei poziții.

 

ASOCIAȚIA GREEN REVOLUTION OFERĂ INTERNSHIP CU PLATĂ, PENTRU STUDENȚI ȘI ABSOLVENȚI. Detalii AICI.

 

Achiziție directă servicii website și aplicații specifice GBI+

Ca urmare a neprezentării de oferte în urma lansării licitației privind achiziția directă de servicii website și aplicații specifice GBI+, Asociația Green Revolution reia procedura de atribuire și extinde termenul până la data de 20.10.2014, ora 12.00.

Dacă sunteți interesați să depuneți o ofertă, accesați Caietul de sarcini AICI.

Green Business Index (GBI+) primește susținere în dezvoltarea barometrului responsabilității față de mediu a companiilor din România printr-un grant oferit de Innovation Norway. Green Business Index este un instrument de asistență și formare pentru îmbunătățirea performanței de mediu. Prin folosirea gratuită a instrumentului de evaluare a responsabilității față de mediu a companiilor din România, conform principiilor ISO 14001 și ISO 19011, un mecanism de monitorizare a inițiativelor verzi din sectorul de afaceri românesc, GBI a dovedit că poate face diferența și schimba mentalitatea antreprenorilor și managerilor români. Innovation Norway a înțeles valoarea proiectului pentru înverzirea sectorului de business românesc și a decis să susțină acest proiect prin oferirea unui grant.

Ce ne propunem?
Dorim să încurajăm și să sprijinim companiile să investească în transformarea economiei românești într-o economie verde. Green Business Index funcționează atât ca instrument de asistență și evaluare pentru companii, cât și pentru autorități și publicul larg. Prin atragerea companiilor și autorităților în acest proiect, putem realiza o radiografie ”€œverde” a economiei României. Green Business Index este și un instrument de premiere și recunoaștere a companiilor care au dovedit implicare și excelență în domeniul mediului.

Obiectivele Green Business Index +
Dezvoltarea capacităților de afaceri regionale prin creșterea performanței de mediu a principalelor sectoare de afaceri, cu accent pe comunitățile locale de dezvoltare durabilă. Acestea prin:

  • Oferirea de stimulente pentru creșterea sustenabilității de mediu a trei sectoare importante ale mediului de afaceri din regiunile de dezvoltare regională Sud și Sud-Est ale României.
  • Recunoașterea publică a poveștilor de succes din mediul de afaceri care dau dovadă de inovație și dezvoltare a spiritului antreprenorial verde în regiunile de dezvoltare din Sud și Sud-Est ale României.
  • Dezvoltarea unor instrumente care să faciliteze mediului de afaceri respectarea cadrului legal aferent protecției mediului, să îmbunătățească performanțele de mediu ale acestora și să încurajeze raportarea de mediu.

 

Green Business Index este singurul instrument gratuit de evaluare a responsabilității față de mediu a companiilor din România. De asemenea, furnizează servicii de asistență și formare în vederea îmbunătățirii performanței de mediu a acestora.

Proiectul este susţinut din fonduri acordate de către Guvernul Norvegiei prin Mecanismul Financiar Norvegian 2009-2014  în cadrul domeniului de finanţare Inovare în Industria Verde România.

Pentru mai multe detalii legate de înscrierea companiilor în GBI+ și despre proiect, vă rugăm să ne contactați la adresele: raluca.fiser@greenrevolution.ro și alex.bara@greenrevolution.ro

Susținut de: 
logo